ADVARSEL: avhengighetskapende


Det finnes de appene som du laster ned fordi du kjeder deg. For så å gå inn på de konstant, sjekke, #spill, så vente et par minutter før du MÅ inn på dem igjen. Nei, snakker ikke om Candy Crush. Faktisk aldri spilt det, men disse #app er gøyale og kanskje du ikke er like svak som meg!

Design home; #GRATIS APP
Dette er en app hvor du lager din egen bruker. Her får du "penger", nøkler og diamanter som du bruker til å kjøpe interiør og får sånne case hvor du design rommet. Hver dag #design du fritt, også får du case hvor du må bruke spesielle farger eller merker! Veldig gøy! Så får du "penger" for å utføre #oppdrag. Så etter en viss tid så har folk gitt stjerner for hvor fint rommet ditt er. Dette må dere bare prøve. Mer kan gjøres, og det er jaggu ikke lett å forklare!

 https://www.google.no/search?q=design+homeapp&client=ms-android-samsung&prmd=insv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjYn8y115bTAhVBQZoKHZaBC-cQ_AUIBygB&biw=360&bih=560#imgrc=we5elryk2WP7vM:

30 days #fitness challenge; GRATIS APP
Er du en som ikke# trener på treningssenter, og samtidig ikke vet helt hvilken øvelser som bør utføres OG mangler motivasjon? Denne app er gøyal! Den gir deg mål (du velger selv #vanskelighetsgrad) og treningaktiviteter som ikke krever noe annet enn din kropp! Du blir svett, og det er gøy! Det er som en# personligtrener på #
mobil!


 https://www.google.no/search?q=design+homeapp&client=ms-android-samsung&prmd=insv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjYn8y115bTAhVBQZoKHZaBC-cQ_AUIBygB&biw=360&bih=560#tbm=isch&q=30+days+fitness+challenge&imgrc=cMeh3QmlFYXMOM:

Dette er bare to, men de er helt nødvendige i min hverdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

minanekdote

minanekdote

24, Risør

24 år 2 barn student forlover

Kategorier

Arkiv

hits